sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ensimmäisen kerran aika sanattomana

Huh. Takana hillittömän rankka ja raskas viimeinen treeniviikko ennen ennakkoa ja ensi-iltaa. Keskiviikosta perjantaihin vietettiin teatterilla aikaa yhteensä noin reilu vuorokauden ajan, joka oli täynnä hysteeristä naurua, hikeä, väsymystä, toisten tsemppausta ja halauksia. Niin joo ja paljon rekvisiittaa, yleistä sähellystä ja säätöä, eväitä ja niiden ahmimista kulisseissa ja teatterin katsomossa. Ja maskitöhniä naama ja hiustököttejä hiukset täynnä. Itseasiassa niin täynnä, että molempien puhdistaminen olikin aika vaativa urakka ja suuri taisto. Hiukset+lakka VS. shampoo+hoitoaine. Lakka ja hiukset tais voittaa.
Viikkoon mahtui myös jasmiinin, tonkapavun, kookoksen ja kermaisen vaniljan tuoksuista (näin siinä etiketissä lukee) vartalopuuteria, joka tekee alusvaatteista silkkiset ja ihosta suloisen pehmeän. Ja tästä "Silky Underwear"-vartalopuuterista innostuivat erityisesti meijän jätkät Arthur etunenässä, mutta myös Ahti ja Pyry, jotka sirotteli itsensä ja muutkin täyteen sitä valkosta, ympäriinsä pöllähtelevää puuteria. Kyllä tuoksuttiin hyvältä ja kaikki ihan samalta. Ja oltiin lisäks valkosen talkin peitossa.
Keskiviikko meni lähinnä yleisen paikkojen järjestelyn ja söhellyksen merkeissä, torstaina oli pressitilaisuus ja perjantaina läpimeno koeyleisön kanssa. Erityisesti perjantai oli hieno päivä, koska läpimeno meni tajuttoman hyvin ja oon superylpeä meistä kaikista. Perjantai oli toisaalta myös viikon rankin päivä, koska oltiin kaikki tosi väsyneitä ja ihan puhki ja poikki edellisten päivien osalta. Olin ite niin väsyny, että nukahdin siihen Pienen näyttämön katsomon eturiviin takkikasan alle ja nukuin siinä kunnes mut tultiin herättämään, kun piti tulla lämmittelemään.
Tässä kuvaus meijän viikosta, huominen ennakko jännittää enemmän kun paljon. Se jännittää niin paljon, että just nyt on aika mahdotonta tuntea tai ajatella yhtään mitään järkevää, mutta samaan aikaan ollaan kyllä kaikki ihan valmiina lähtökuopissa ja odotetaan vaan sitä, ku meidät päästetään vapaaks lavalle.
Olette mulle kaikki rakkaita. Kiitos, että saan kokea tän kaiken yhdessä teidän, parhaan porukan kanssa ikinä. Kiitos. Kiitos. Kiitos. Huomenna nähdään. Tulkaahan kattomaan.

-Oona W.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti