lauantai 16. helmikuuta 2013

Vähän niinku benjihyppy-työryhmän esittely


Näyttelijöiden yhteinen kommentti: Nää kaikki tyypit on niin mahtavia ja supereita ja ihania, että me ei voitais olla enää yhtään ilosempia ja kiitollisempia siitä, että saadaan tehdä töitä näiden kanssa! Ollaan älyttömän onnekkaita.Juho Gröndahl toimii ryhmän dramaturgina ja on kirjoittanut meidän yhteisten ideoiden pohjalta Vähän niinku benjihypyn, jota me kaikki näyttelijät rakastetaan. Opiskelee Teatterikorkeakoulussa neljättä vuotta ja harrastaa kissojenhoitoa, lenkkeilyä ja sarjakuvien lukemista. Juho on usein tosi huvittunut meidän höpötyksistä ja hihittelee meille, mutta silti tajuu mistä me puhutaan. Kuuntelee kaikkia meijän ideoita ja juttuja ja ottaa meijät hihittelystään huolimatta vakavasti. Huumorintajuinen ja mukava. 


Eveliina Heinonen toimii meidän ohjaajana. On koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja ja työskentelee nuorten ohjaajana nyt toista vuotta. Evellä on mahtava nauru, joka kuuluu treeneissä tosi usein. Eve nauraa meille, meijän kanssa ja ohjaa hassusti selittäen ja höpöttäen ja viuhtoen käsillä paljon. Eveliinan ohjauksessa käyttämät vertaukset on unohtumattomia ja hillittömiä (kts. vanhempi Saran postaus Juhon ja Even ohjauksesta). On ihme, että Eve on jaksanu meitä, jotka säheltää, huutaa, kiljuu, kikattelee lattialla ja säätää kaikkea ylimäärästä syyskuusta asti, joten kiitos Eveliina, me ihaillaan sun kärsivällisyyttä! Eve kattoo meijän perään, käskyttää meitä treeneissä ja sähköpostin kautta muutenkin ja kuuntelee kaikki ilot ja surut.

Jonna Kuittinen toimii Vähän niinku benjihypyssä visualistina. On valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi v. 2009 ja opiskelee nyt Aalto yliopiston Taiteiden ja suunnitelun korkeakoulussa näyttämölavastusta. Jonna on super, koska on suunnitellu meille hienot lavasteet ja mahtavat vaatteet, joista me kaikki tykätään tosi paljon. Puhuu hauskalla murteella ja on tosi käytännöllinen, aina hyvällä tuulella ja huumorintajuinen.

Jaana Kyöstiö on meidän tuottaja, joka luo hyvää henkeä, valaa uskoa meihin ja kannustaa meitä tosi paljon. On ollut teatterialalla vuodesta 1990 ja opettajana vuodesta 2003. Opettaa teatterimaskeerausta Stadin aikuisopistolla, on kulttuurituottaja sekä mediakasvattaja. Tykkää kaikista eläimistä, kokkaamisesta ja väreistä. Mottona "Kaikki järjestyy". Juhani Saari on meidän musiikki- ja äänisuunnittelija. Omien sanojensa mukaan "kolkyt ja risat oleva viittä vaille valmis musiikkitieteen maisteri, joka asuu Karhupuiston tuolla puolen". Näyttelijöiden mielestä hauska ja rento tyyppi, joka teettää mahtavia tehtäviä ja nauraa salaa (tai ei aina niin salaa...) meijän hömelyydelle ja hömpötyksille. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti